نتایج جستجو برای عبارت :

خدا در کنار قابلمه‌ی قورمه سبزی

از خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
راز خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
من دو تا ظرف قورمه‌سبزی تو فریزر داشتم و دیشب میخواستیم دومیشو گرم کنیم. دفعه قبلی همینجوری انداختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز، هم دستم بخاطر اینکه یکساعت داشتم سعی میکردم هم بزنمش سوخت و تاول زد و هم اینکه آخرشم کناره‌هاش سوخت. 
ایندفعه خورش یخ زده رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک که دقیقا هم سایز ظرفش بود، اون قابلمه رو گذاشتم تو یه قابلمه‌ی دیگه که یکم بزرگتر بود و توش آب ریختم گذاشتم رو گاز. یه بار آبش خشک شد و دوباره هم آب ریختم و خشک شد. با هم
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
قورمه سبزی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است که امروز با یک آموزش کامل برای تهیه این خورش مجلس در خمت شما عزیزان هستیم. در دامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرمسبزی خورشتی    ۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی    ۱۵۰ گرمپیاز    ۱ عدد بزرگلیمو عمانی    ۴ عددروغن مایع    به اندازه لازمنمک و فلفل سیاه    به اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبه    به اندازه لازم
دستور پخت خورش قورمه
در اواسط دی ماه 1397 بالاخره ماشین خریدم . ماشین پراید 131 مدل SE به مبلغ 36 میلیون تومان خریدم و به همین خاطر به همکاران صبحانه قورمه دادم ( گوشت گوسفند ) .عکسای قورمه رو که در سر کار درست کردیم و صبحانه خوردیم رو در پایین ببینید .
پیازها که برای تعداد 8 نفر ( همکاران ) تدارک دیده شده و پیازها رو پوست کندیم و به همراه گوشت ها داخل ماهی تابه میریزیم و روی گاز می گذاریم

گوشت ها رو برای قورمه ریز کردیم ...

پیازها و گوشت ها رو با هم داخل ماهی تابه میریزیم و ر
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
خب کدبانوی خوابگاه میخواد براتون دستور قورمه سبزیشو بذاره D: که دیگه هر دفعه زنگ نزنه از مامانش بپرسه
قورمه سبزی ازون غذاهاییه که نمیشه یهویی هوس کنی و بپزی. باید از یه هفته حتی دو هفته قبل به فکرش باشی. بری سبزیشو بخری، پاک کنی، خورد کنی. البته خداروشکر الان تره بار سبزی خوردکنی آورده. همونجا میشه بدم و برام خورد کنن. اما اگه سبزی فریزریه، و اگه تو شیشه‌س، باید از روز قبل شیشه رو بذاریم تو یخچال تا کم کم باز بشه. 
همچنین از روز قبلش باید لوبیا
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
خورش
قورمه سبزی را می توان محبوب ترین خورش در میان ایرانیان به شمار آورد ،
این خورش خوشمزه از گوشت خورشتی ، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ، سبزی مخصوص
خورش ، لیمو عمانی به همراه چاشنی ها و ادویه های مخصوص قورمه سبزی تهیه می
شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی
می توانید برای ۵ نفر خورش قورمه سبزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری خورش قورمه سبزی تهیه کنید می
هرگز سعی نکنید با قاشق فلزی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است
در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است، برای تمیز کردن قابلمه سوخته مقدار زیادی جوش شیرین روی غذای سوخته ریخته و آب را تا حدی اضافه کنید که جوش شیرین خیس شود. چند ساعت صبر کنید و سپ
یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی قورمه‌سبزی است. این غذا که از بچه‌ها گرفته تا بزرگسالان، همه آن را دوست دارند، علاوه بر طعم خاص بوی دلپذیری دارد که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت. سبزی قورمه منجمد، محصولی پرکاربرد برای درست‌کردن قرمه‌سبزی است که تا حد زیادی دردسر قرمه‌سبزی درست کردن را کاهش می‌دهد. به این صورت دیگر نیازی به پاک کردن سبزی، خورد کردن و سرخ کردن آن نیست. تنها کافی است سبزی را از بسته خارج کنید و سپس درست کردن قرمه‌سبز
قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف درست می‌کنند.
 
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)
گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)
شنبلیله: ۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه قورمه سبزی
لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار
به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.
 
خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این ن
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
 
همانطور که می دانید خورش قورمه سبزی یکی از معروف ترین و دوست داشتنی ترین غذاها میان ایرانیان است و کترین ایرانی را می توانید بیابید که این خورش لذیذ را دوست نداشته باشد. برای این مطلب یکی از کامل ترین آموزش های پخت قورمه سبزی را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ سیب قرمز همراه باشید.
ادامه مطلب
الی بانو تا لنگ ظهر خوابید...
با چشمای نیمه باز گوشیش رو نگاه کرد و باز خوابید...
الی خانوم قورمه سبزی رو بار گذاشت و تمام در  و پنجره ها رو باز کرد تا بوی قورمه سبزی کسی رو اذیت نکنه....
گل گاوزبون و گل سرخ رو ریخت توی قوری و دم کرده درست کرد...
الی خانوم زیر قورمه سبزی رو خاموش کرد و اماده شد و رفت بیرون...
توی هوای دلنشین پاییز قدم زد و بین جمعیتی که رژه خیابونی رو نگاه میکردن واستاد....
بعد رفت چند تا فروشگاه جدید رو نگاه کرد و محو طرف و رنگ لباسای کیت
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست
دقت کرده اید هنگام آشپزی وقتی محتویات داخل قابلمه را هم میزنید بعد از استفاده از کفگیر نمی دانید آنرا در چه جایی قرار دهید که علاوه بر تمیزی قابل دسترس هم باشد، امروز این مشکل سما بطور کامل برطرف خواهد شد چون محصولی را برای شما تهیه کرده ایم که این دغدغه شما را رفع خواهد کرد
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست با جنس سیلیکونی و نسوز خود در گوشه‌ای از دیواره قابلمه یا ماهیتابه شما قرار گرفته و حکم جا کفگیر یا قاشق را برا
در خورشت قورمه سبزی همانطور که می‌دانید از سبزی‎‌هایی مانند اسفناج، گشنیز، جعفری، شنبلیله، تره و … استفاده می‌شود که دقت در مقدار استفاده از آن‌ها بسیار مهم و قابل توجه است.
برای مثال وقتی یک کیلوگرم سبزی قورمه در غذا استفاده م‍ی‌شود در ازای آن ۲۰۰ گرم سبزی شنبلیله باید به غذا اضافه شود تا تلخی آن گرفته شود.
همچنین می‌توانید برای گرفتن تلخی قورمه سبزی مقداری سبزی گشنیز و اسفناج به آن اضافه کنید.
در بعضی از موارد استفاده بیش از حد از ل
برای خوردن قورمه سبزی آخر هفته هم باید شیش هفت روز صبر کنی، پس انتظار نداشته باش که زندگی بدون زحمت و گذر زمان خوبی هاشو بهت نشون بده. امیدتو به زندگی از دست نده همون طور که به قورمه سبزی آخر هفته از دست ندادی. حتی اگه احساس می کنی دیر شده به این فکر کن که این هفته مامان مریضه، هفته ی بعدی هم وجود داره.
کاملا واضحه که عکس تزیینیه و از سطح وب برداشته شده. اما قول میدم در آینده ی نه چندان نزدیک یک عکس از قورمه سبزی مادرم بذارم.
پی نوشت: کوچیک تر که بو
از غذای مونده بدم میاد . البته غذا داریم تا غذا . مثلا غذا مونده های خونه مامانم معمولن خیلی افتضاح بودن که خورده نشدن و اکثرا بیشتر از یک هفته ست که موندن ! اگه خوب بودن قطعا خود مامان همون روز اول میخوردشون!!!غذا مونده های خونه ملکه مادر ترکیبی هستن . مثلا یه ذره قیمه رو ریخته روی قورمه سبزی و همه اینا رو ریخته روی زرشک پلو با مرغ . بعد این مدل غذا ها این فکر رو به سر من میندازن که یعنی این غذا پیش مونده ء کی بوده که برگردوندنش توی قابلمه و هرچی بی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته خوشمزه و مجلسی در تابه و فرآموزش طرز تهیه پیاز سوخاری و اصول پخت پیاز سوخاری خوشمزهطرز تهیه قورمه سبزی رو قبلا در سایت داشتیم ولی در این مطلب به صورت مصور و مرحله به مرحله قرار میدیم.دستور طرز تهیه اسموتی شیر و خرما مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزهسبزی قرمه (تره – جعفری – شنبلیله – گشنیز)……………………………. ۴۰۰ گرمخورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضاف
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ادامه مطلب
اگر از قابلمه‌ها به درستی نگهداری کنید، آن‌ها می‌توانند مدت زیادی عمر کنند و برای چند سال مفید باشند. تمیز کردن غذا‌های سوخته از قابلمه یکی از مهمترین موارد نگهداری از وسایل آشپزی است، بنابراین این مهم است که بدانید چگونه و چه مدت آن‌ها را خیس کنید، و با چه روشی سوختگی‌ها را از بین ببرید. در اینجا ۳ روش کاربردی برای تمیز کردن قابلمه سوخته یاد داده شده است.
ادامه مطلب
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
 
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه  بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
طرز پخت لبو در قابلمه (طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه)
لبو که چغندر پخته‌ شده است، از دیرباز با ورود به فصل های سرد سال بازار داغی پیدا میکند. شاید خیلی از ما گاری های لبو فروشی که در هوای سرد بخار لبو هایشان دلمان را آب می انداخت را به یاد بیاوریم. البته هنوز هم فروش لبوی داغ روی گاری در اکثر شهرها و محله ها مرسوم است. لبو ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده دستگاه ایمنی، افزایش دهنده قدرت جذب اکسیژن در سلول ها، تحدید
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
بارها شده بود که رفقا بهم می‌گفتن پسر تو خیلی دیوونه‌ای اما موضوعی که درباره‌اش حرف می‌زدیم برای من حساسیتی نداشت اما جدیداً داره اتفاقاتی می افته که خودم هم توی آینه به شخص روبرو میگم
پسر تو خیلی دیوونه‌ای
نمونه‌اش هم تیتر بالا وسط غرق شدن زمانی که نفس هم تمام شده بود و فقط یه صفحه روشن که آن هم به سمت تاریکی می‌رفت، یه لحظه با خودم گفتم چه حس قشنگی وبه جای گرفتن دست نجات غریق مبهوت اون حس شدم. خیلی لذت بخش بود
یا همین دیروز وقتی کنار دیگ
توی خونه ما ( خونه مامانمو میگم ) آبگوشت اینجوری طبخ میشه که گوشت و مقادیری دنبه میریزن توی قابلمه وقتی دنبه پخت مامانم درش میاره میکوبدش دوباره میریزدش توی آبگوشت! در جریان لوس بازی های غذایی من هستید دیگه ؟ من یا آبگوشت نمیخوردم یا یه صافی یا حتی چایی صاف کن (!) با خودم میبردم سر سفره بعد سر فرصت میرفتم کنار قابلمه آبگوشت و کمی آبِ آبگوشت یا اون توری واسه خودم صاف میکردم و میومدم ^_^بعد من فکر میکردم طبیعیش اینجوریه که این دنبه ها توی آبگوشت با
کیک قابلمه ای با طعم پرتقال
مواد لازم :
آرد : 2.5 لیوان
شکر : 1 لیوان
روغن : نصف لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
آب پرتقال : 1 لیوان
پوست پرتقال رنده شده : پوست 2 عدد پرتقال
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن به مدت 10 دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ و پف کند . سپس روغن و آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده (فقط قسمت نارنجی پرتقال) را به مابع کیک اضافه می کنیم. در این مرحله وانیل، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنی
یک قابلمه بردار، تا نیمه آب بریز. ته مانده‌ی قرمه سبزی ظهر را تویش خالی کن و روی شعله ملایم بگذار. حالْ کاکتوس را از ریشه دربیاور، خاکش را توی قابلمه بتکان و نگینی خرد کن. جوراب های بوگندوی صمد را هم ساطوری و اضافه کن؛ بگذار خوب چرکش قوام بیاید. نمک و پودر سیر به میزان لازم. در این مرحله باید قسمتی از موهای چربت را بچینی و توی قابلمه بریزی. یک سوزن توی انگشت سبابه‌ات فرو کن و اجازه بده یک قطره از آن مایع سرخ رها شود. شعله را کمتر کن، ملاغه را برد
 
 
نگاه عاشقانه‌ای به قابلمه‌ی کوچک خالی روی پتویم می‌اندازم و فکر می‌کنم 
چه لحظات کوتاه و لذت بخشی را با قابلمه‌ی سوپ ماست 
وکتاب “زندگی بهتر” روی تختخواب و در سکوت کامل گذراندم!
گاهی باید ذهن را خالی کرد و فقط
از “آن” کمال استفاده را برد که چه اندازه سخت است...
زبانم را روی لب‌هایم میکشم تا باقی مانده طعم سوپ را ببلعم.
یک عادتی که پیدا کردم اینه که شب‌های امتحان جزوه می‌نویسم چون نوشتن رو از خوندن بیشتر دوست دارم و چون دلم میخواد از درس، نوشته هم داشته باشم. حالا یه صفحه مینویسم و به عنوان جایزه بیت آخر صفحه تقویم رو میخونم! دلم میخواد یه بیت پیدا کنم که استوری‌ش کنم ولی همشون زیادی سوز دارن و عاشقانه‌اند و من بیشتر فضاهای دیگه رو دوست دارم.
اما امروز جایزه‌های نفیس‌ دیگه‌ای هم داشتیم. مثلا اگه نوشتن همش تموم بشه فردا برای خودم دو تکه پیتزا و مرغ اسپ
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
دوباره وقت امتحانا رسیده و من گریه دارم :((((( چقد زود گذشت! ولی اینکه درس میخونم و آخر شب به ساعت مطالعه‌م نگاه میکنم بهم حس خوبی میده. 
اونچیزی که قرار بود برسه رسید :) در واقع دوشنبه رسید. تبلت قلم دار که دیگه میتونم باهاش نقاشی نقاشی بکشم *__* ولی خب برای اینکه کتاب بخونم باهاش خریدمش بیشتر. چون همه‌ی کتابامون پی دی افن، و با لپتاپ خوندن سخت بود. قراره حالا وام دانشگاه رو بگیرم که به مامانم اینا در چند قسط پول تبلتو برگردونم D: ممکنه منو از یتیم
شاید باورش براتون سخت باشه، ولی تنها اسباب بازیی که پسر من بهش علاقه داره، قابلمه ست.(خودش بهش میگه آبلا)
انواع و اقسام قابلمه؛ کوچیک، بزرگ، تفلون، مسی، روحی، زودپز، ماهیتابه، وُک، تابه دوطرفه و ... در رنگها و سایزهای مختلف، اصلا این بچه از بازی با قابلمه خسته نمیشه، یعنی عاشقانه قابلمه رو میپرسته!! گاهی وقتا که از خواب میپره، بین خواب و بیداری با ناله میگه آبلا! و اگه کله و دست و پاش به هر در و دیواری بخوره و داغون بشه، تنها چیزی که ساکتش میکنه
اصلا ذات روزه، «تقوا»ست.
همه ی عبادات، یه کاری «انجام دادنه» ولی روزه یه کاری «انجام ندادنه»
خداوند هم تو قرآن فلسفه ی روزه رو تقوا ذکر کرده.
و همین انجام ندادنه که روح آدم رو بزرگ میکنه
همین که شاعر والا قدر فرموده:
وقتی ای دل به گیسوی پریشون میرسی خودتو نگه دار!
«خودتو نگهدار» در اینجا به معنای همون تقواست!!! (دیگه شرمنده، وسع شاعر در معرفی تقوا همین بوده!)
یه نمونه ی دیگه اش، میشه به قورمه سبزی های مونده از سحر اشاره نمود!
تصورکن سرظهر از خو
ظروف پخت و پز شامل قابلمه و تابه از جمله پرکاربردترین ظروف مورد استفاده در آشپزخانه است که باید کیفیت بالا و طول عمر مناسب و ظاهری شیک داشته باشد. سرویس قابلمه ۲۵ پارچه فورستنبرگ مدل Germany21یک سرویس بسیار با کیفیت آلمانی است که تمامی ویژگی های یک سرویس ایده آل را دارد. در این بخش به طور کامل با ویژگی های آن آشنا می شویم.
ادامه مطلب
یه سوپه خوشمزه درست کردم تو خوابگاه که نگو و نپرس!!
خیلی راحت درست میشه!!
سوپ جو و قارچ الیت رو درست کردم تو یه قابلمه بعدش
 تو یه قابلمه ی دیگه نودالیت سبزیجات درست کردم.
بعدش این نودالیت که آماده شد
 ریختمش تو سوپ!!!بعدش جعفری تازه رو خورد کردم ریختم
 توشو یه مزه ی عاااالی داد بهش!!لیموی تازه هم ریختم آخرش. 
برای کنار غذا یه خورده جعفری رو خورد کردم و با
 پیاز خلالی و آبلیمو مخلوط کردم!!
امتحان کنین!!
خرس خیاط ولو شده‌بود روی حصیرش و کتاب «چطور دوخته‌هایمان را زیبا، دوز کنیم» می‌خواند. کتاب به نکاتی اشاره کرده بود که هیچ وقت به مغز خرس خیاط خطور نکرده‌بود و حتی از کنار کله‌اش هم اتفاقی عبور نکرده‌بود. حیرت زده از روش‌های بریدن و دوختن، می‌خواند و حواسش به خوراک روی اجاق نبود. 
نزدیکی‌های ظهر بود و خوراک که آشِ عسل بود، قل‌قل‌کنان با محتویاتش می‌جوشید و در قابلمه بالا و پایین پران، سرِ خوراک داد می‌زد: یواش‌تر! از کت و کول افتادم.
خ
 یکی از غذاهایی که شب عید خورده می‌شود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمی‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان می‌آید.
 
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
 
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی 
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از
دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد
که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.
ادامه مطلب
یک عادتی که پیدا کردم اینه که شب‌های امتحان جزوه می‌نویسم چون نوشتن رو از خوندن بیشتر دوست دارم و چون دلم میخواد از درس، نوشته هم داشته باشم. حالا یه صفحه مینویسم و به عنوان جایزه بیت آخر صفحه تقویم رو میخونم! دلم میخواد یه بیت پیدا کنم که استوری‌ش کنم ولی همشون زیادی سوز دارن و عاشقانه‌اند و من بیشتر فضاهای دیگه رو دوست دارم.
اما امروز جایزه‌های نفیس‌ دیگه‌ای هم داشتیم. مثلا اگه نوشتن همش تموم بشه فردا برای خودم دو تکه پیتزا و مرغ اسپ
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
بنام خالق عشق
 
...خدا نه این همه دور بلکه بسیار نزدیک است و خدایی‌شدن نه عملی خارج از زندگی معمولی بلکه فرایندی است که در متن زندگی انسانی رخ می‌دهد و با همین رفتارهای عادی انسانی هم می‌توان خدایی شد و خدایی زیست...

در تصور خیلی از ما، خدایی‌شدن کار بسیار سختی است. خدا در دوردست‌ها نشسته است و انگار امکان رسیدن به نقطه‌ی مطلوب که همان خدایی‌شدن است، هم‌چون آرزویی بلند و دست‌نیافتنی به نظر می‌رسد. خیلی وقت‌ها هم که می‌خواهیم خدایی زندگ
یک نفر عکسی از پاهای تُپل نوزادی را در توئیتر به اشتراک گذاشته و زیرش نوشته: اگر می خوایید گاز بگیرید برید ته صف!
صدها نفر برای این پاهای بامزه غش و ضعف رفته‌اند. چند نفر نوشته‌اند همین فردا میرم «شوور»! می‌کنم، دو_سه نفر نوشته‌اند اصلاً من به عشق همین پاها می‌خوام بچه‌دار شم و ...
- مردی روی نوک کوهی ایستاده و دست‌هایش را باز کرده و نوشته: زندگی یعنی فتح قله‌ها!
- زنی در اینستاگرام عکسی از قورمه‌سبزی که پخته منتشر کرده و نوشته: هرکی هرچی دلش
آب استخوان
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .....) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
مواد مورد نیاز: 
۱.استخوان به میزان لازم
۲.یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی.(اختیاری)
۳.دو عدد پیاز متوسط (پوست گرفته و بدون ریشه)
۴.شش تا هشت عدد ساقه ی کرفس شسته شده.
۵.چهار تا پنج عدد هویج
 مواد لازم برای تهیه سوفله پرتقال :
 
پرتقال متوسط :چهار عددآب پرتقال :یک دوم پیمانهآرد ذرت :دو قاشق غذاخوریعسل :یک قاشق غذاخوریشکر :یک چهارم پیمانهزرده تخم مرغ :دو عددسفیده تخم مرغ :سه عددرنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری
 
آموزش درست کردن سوفله پرتقال :
دسر سوفله پرتقال یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و میل کنید.
ابتدا پرتقال ها را شسته و خشک نمایید،
حالا از قسمت بالای پرتقال آن را برش زده و داخلش را خالی نم
برنج و ماش را خوب بجوشان.هویج های آبپز را اضافه کن.صبر کن تا آبش را برچیند.حالا دوتا شعله پخش کن بنداز زیر قابلمه و منتظر بمان تا "دمپختک" بخار بیاندازد و با خیال راحت بپزد.قابلمه را بگذار توی زیرزمین.مارمولک گوشتالوی آنجا همه را میخورد و آرام آرام بزرگتر می‌شود.یک روز با دمپایی میکوبد تو فرق سرت.محتویات لزج معده‌ات پهن می‌شود روی زمین سرد و مرطوب.هیچ کسی جمعت هم نمیکند.مورچه ها ذره‌ذره‌ات را جدا می‌کنند برای قوت زمستانشان.
آفتاب نارنجی غ
 
مواد لازم برای 8 الی 10 نفرلوبیا قرمز یا چیتی 1 پیمانه .نخود 1 پیمانه .عدس 1/2 پیمانه .سبزی آش پاک کرده 500 گرم .پیاز خام 2 عدد بزرگ .رشته آشی 250 گرم .قلم گاو 1 عدد .روغن به میزان لازم .نمک وفلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم .نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری . سیر به میزان دلخواه دستور پخت .
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم وچند بار آب آنرا عوض کرده تا از نفخ آن کم شود . وصبح زود حبوبات را به همراه قلم گاو ، بار میگذاریم وبعد از پخت کامل حبوبات ، قلم را از داخل قا
همون طور که میدونید یا احتمالا شنیدید شلغم برای سرماخوردگی خوب هست و معمولا به صورت آب پز مورد استفاده قرار می گیره تا سرماخوردگی یا گلو درد رو بهبود ببخشه اما امروز قصد دارم تا به معرفی آش این سیفیجات بپردازم و آن را به شما توصیه کنم.
پخت آن مانند تمام آش های دیگر است مواد تشکیل دهنده آن سبزی، عدس، پیاز، شلغم و ادویه های مورد دلخواه هست که معمولا از کمی فلفل و نمک استفاده میشه. برای پختن این آش کافیه که ابتدا سبزی و عدس را داخل قابلمه بریزید ت
یه قابلمه برای فروش گذاشتم توی سایت دیوار. توی عنوان نوشتم: قابلمه تک تفلون در حد نو! خب قاعدتا وقتی اون لغت "در حد" رو استفاده کردم منظورم اینه که این قابلمه دو سه باری استفاده شده. قیمت: پنجاه هزار تومن. حالا آقایی زنگ زده و اصرار داره که قابلمه رو با نصف قیمت بهش بفروشم. امون نمیده من حرف بزنم. توضیح میده که قابلمه رو برای جهیزیه دختری می خواد که خانواده داماد به خاطر جهیزیه نمی برنش! بعد می فرمایند: براش از همین سایت دیوار یه اتو هم خریدیم که ک
 
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخم‌مرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
 
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
 
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش می‌کنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس می‌دیم، بعد آب رو خالی می
 
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، هم‌چنین خورش لذیذی را بچشد. اکثر خورش‌های ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه می‌شوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند. پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوق‌العادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورش‌ها و غذاهایی که ب
امروز تعطیل بود و من هم میدونستم دانشگاه رفتن فایده ای نداره وقتی از سر ظهر به بعد بیهوشم کاملا...
با آرامش پا شدم و برنج قرمزی که گذاشته بودم توی اب رو بار گذاشتم...
سبزی...لوبیا..گوشت...ادویه....و در ظرف قورمه سبزی رو بستم...
بعدم یه مقدار یخچالو مرتب کردم و چیزایی که میدونستم نمیخوام رو دادم به یکی از بچه ها که ببره برا خودش...
بعد بخاری عزیزم رو بالاخره جمع کردم و گذاشتم توی کارتونش...
بعد یه جعبه بزرگ هدیه که از یکی دیگه به دستم رسیده بود رو اوردم ت
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .....) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
مواد مورد نیاز: 
» استخوان به میزان لازم ( بدست آمده از دو الی سه عدد مرغ)
» یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی (اختیاری)
» دو عدد پیاز متوسط، پوست گرفته شده و به دو تکه خُرد شده
» شش تا هشت عدد ساقه ی کرف
با دستم راستم پفیلا می‌خوردم. همان‌طور شروع کردم به آشپزی بدون دست راست. بعد دیدم بد نیست ادامه بدهم و اینگونه شد که یک‌دستی برنج را پختم. قسمت سختش آنجا بود که برنج را از سینی داخل کاسه می‌ریختم و نمی‌دانستم با دستم سینی را در هوا نگه دارم یا خروج برنج از سینی را کنترل کنم. و آنجا که برنج خیس را از کاسه درون قابلمه می‌ریختم و مقدار زیادی ته کاسه چسبیده بود و نمی‌دانستم با دستم کاسه را در هوا نگه دارم یا برنج را به سمت قابلمه هدایت کنم. و آنج
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
دیروز رفتم از توی اتاقم دستگیره بیاورم وقتی برگشتم دیدم قابلمه برگشته و روی تمام سه تا گاز کنار هم ، ماهی ریخته رد تکه های ماهی را دنبال کردم و از روی دیوار رد شدم به سقف که رسیدم تکه های ماهی دایره وار پراکنده شده بودند دیگر از لکه های روغن نگویم !
آن لحظه نه به چگونگی تمیز کردن این فاجعه گسترده فکر میکردم و نه به حجم انفجار رخ داده فقط فقط احساس گرسنگی مزمنم به خاطرم می آمد
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
امروز داشتم برای ناهار برنج و مرغ درست میکردم منتظر بودم برنجم نرم بشه یکم تا دمش بندازم مرغمم اماده بود و داشتم ادویه میزدم بهش نمک و دارچین ... دارچین داشتم با وقت میریختم که رنگ خورشتم تیره نشه یهو زرتی درش باز شد ریخت تو غذام و کنار گاز ://// وای جیغ زدم فقد ینی ما هیچ وقت قوطی ادویه دارچینمون پر نبود ولی امروز پر پر بود کلی دارچین ریخت :/ دیگه یه لحطه گفتم مریم الان وقت جیغ زدن نیس زود نجاتش بده! زیر مرعا رو خاموش کردم که با قل زدن تو اب خورشت حل
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
سفارش آنلاین غذا در تهران
سفارش آنلاین غذا
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ ب
منبع - فرادانلود
لپه از حبوباتی است که زودپز می باشد البته زمان دقیق آن به جنس لپه نیز بستگی دارد که در هر صورت به زمان های زیر توصیه می شود.
زمان پخت در قابلمه
3 تا 4 ساعت برای پخت لپه در قابلمه
پخت لپه در قابلمه از هنگامی که آب جوش می آید حدود 3 ساعت هست. این زمان ممکن است با توجه جنس لپه به زمان کمتری کاهش پیدا کند و یا حتی به 4 ساعت هم برسد. به همین خاطر با یک بار پخت لپه باید جنس آن دستتان بیاید که آیا دیر پز هست یا زود پز.
زمان پخت در زودپز
10 دقیقه
از امروز که بوی قورمه سبزی توی این خونه پیچید...
از امروز که گردوهایی که از  باغمون اورده بودم رو شکستم و گذاشتم توی یخچال...
این خونه خونه ی من شد....
فقط پلوپر برقی من با اداپتور خوب کار نمیکنه...و این شد که بعد دو ساعت برنجا رو نیم پخته تحویل داد....منم چشمام رو بستم و گفتم فرض کن داری ریزوتوی ایتالیایی میخوری...میشه همون برنج نیم خام خودمون با کلی سس و قرتی بازی...
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
صبح که بیدار شدم چند تا صلوات و آیت الکرسی برای دوستایی که علوم پایه دارن خوندم...
+شمام ی صلوات واسشون بفرستین...(البته اگه کسی اینجا رو میخونه)
+دوستان علوم پایه ای تموم که شد بیاین بگین چیکار کردین..‌‌‌هر چند به نظرم سوال نداره و همه عالی دادین‌‌.‌..
++,نسرین پست گذاشته که ۱۶هم روز وبلاگ نویسیه...
یاد شروع وبلاگ نویسی خودمون افتادم...تا روح الله و مطهره دانشجو نشده بودن اینترنت رفتن برای من و باران غیر مجاز بود و تحت کنترل این دوتا عزیز بود.‌.
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
مواد لازم سوسیس برگر:1/2 پیاز قرمز ، نازک خرد شده 80 گرم1/2 فلفل سبز ، نوارهای برش داده شده 80 گرم3 کالباس ایتالیایی 220 گرم1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر1/2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه 1 گرم1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]2 نان همبرگر 100 گرم1 بوکلونسینی / موزارلا تازه ، قطعه 55 گرمقبل از اینکه تو شروع کنیاین همبرگرها را می توان یا در یک قابلمه روی اجاق گاز یا با استفاده از یک کوره در فضای باز طبخ کرد.
طرز تهیه سوسیس برگر:سب
اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند. 
 
آجیل پلو
 
آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .
 
مواد لازم برای 4تا6 نفر
برنج : 500 گرم مرغ بدون استخوان :500 گرم برگه زردآلو : 300 گرم برگه قیسی : 500 گرمخلال بادام : 200 گرم خلال پسته : 200
یک : 
شما هم هوای شهرتون خیلی سرد و زمستونی شده یا فقط شهر ماست ؟!
یعنی رسما دارم قندیل می بندم :|

دو : کاملا بی ربط به سوال اول :)
شما تو قورمه سبزی هاتون لیمو عمانی / امانی میندازین ؟! یا خیر ؟! 
اگر نمیندازین حتما یکبار امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه و خوش عطر و بو ^___^
سه :
چرا هیچکی تو بیان نیست ؟! چرا اینجا سوت و کوره ؟! 
سوال چهار رو بعدا میپرسم تو‌ پست جداگانه ای حالا :))
اولین بار که عاشق شدم کلاس چهارم ابتدایی بودم،عاشق یکی از پسرهای اقوام که سالی چند بار هم را می دیدیم،بار اولی که دیدمش بر سر یک مسئله ی کودکانه دعوایمان شد،یادم می آید که با آن دعوا به شخصیت منفور زندگیم تبدیل شده بود...تا اینکه متوجه نگاه هایش شدم،من غذا می خوردم و او مرا نگاه می کرد،من بازی می کردم و او مرا نگاه می کرد،من با دخترهای فامیل حرف میزدم و او مرا نگاه می کرد...بعد از مدتی فهمیدم که می شود به توپ والیبال حس خوب داشت،چون دست های او به
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید. شما می‌توانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابه‌ای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید پوره سیب زمین
ماکارونی پاستو را با مرغ مارسالا میل کنید
مواد لازم ماکارونی پاستو با مرغ مارسالا:4 فنجان ماکارونی پن پنیر2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده است2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، بدون برش به نوارهای نازک تقسیم شده است3 میخک سیر ، چرخ کرده2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده1 فنجان شراب مارسالا2 قاشق غذاخوری آب لیمو1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده1 لیوان 2٪ شیر1 مخلوط سس پستو خامه ای پاکت1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهی
مواد لازم
2 عدد سینه مرغ (و...)
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد هویج
1 ق س کره
3 ق م رب گوجه فرنگی
نمک /فلفل/ زعفران (یا زرچوبه)
 
روش
پیاز را نگینی خرد کردم و بدون روغن تفت دادم بعد سینه مرغی که به قطعات دو سانتی تقسیم شده بود و کره را به پیاز اضافه کردم و تفت دادم.
گوشه ی قابلمه (تابه) رب را اضافه کردم و تفت دادم بعد که یکم خامیش گرفته شد با مواد دیگه داخل قابلمه ترکیب کردم و بعد از تفت دادن آبجوش اضافه کردم و شعله را تیز کردم وقتی آب با مواد به جوش اومد در قابل
فکر کردن به تو چه شکلی‌ست؟ ممم... فکر کردن به تو شبیه آشپزخانه کوچکم است، ساعت ده صبح پنج‌شنبه اول اسفند، وقتی که حسابی برق انداخته‌امش و از بوی قورمه‌سبزی روی شعله ملایم اجاق مست شده‌ام. فکر کردن به تو، دستمال ارغوانی نم‌داری‌ست که روی برگ‌های پوتوس می‌کشم و به سبزی براقشان خیره می‌شوم. فکر کردن به تو، رد عطر گرم و تازه نان توی آسانسور است که از مسافر قبلی جا مانده. لرزش دست چهارده‌سالگی‌ام است وقت یواشکی و ناشیانه کشیدن رژ روی لب‌ها
طرز پخت  قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل
 
اشکنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخته شده است.
مواد لازم
1 عدد سیب زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1 قاشق شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
روغن
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب می‌کنیم و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت می‌دهیم.
وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه و ش
در یخچال را باز کرد. نگاهی به داخل آن انداخت، خالی بود. نه گوشت داشتند، نه میوه. بچه ها بهانه می گرفتند. دور تا دور آشپزخانه چرخی زد. داخل ظرف نان خشک مقداری نان پیدا کرد. قابلمه را برداشت. آب داخلش ریخت. روی گاز گذاشت. آب جوشید. زردچوبه، نمک و روغن را به آن اضافه کرد. نان خشک های خرد شده را داخلش ریخت. سینی بزرگی وسط آشپزخانه گذاشت. محتویات قابلمه را داخل سینی برگرداند. ظرف ترشی را آورد. بچه ها و رضا را صدا زد. همه دور سینی نشستند. کنار دست هر کدام ق
کشمش پلو مجلسی را می‌توان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقه‌مند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقه‌ای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
نکته عجیبی که چند وقتی است توجه ام را به خودش کشیده این است که قبل تر ، چقدر آسان تر میتوانستم آدم هایی را پیدا کنم که می‌فهمیدند ، حالا هم نه اینکه نباشند ، اما روزهایی را به یاد می‌آورم که با هر آدم اتفاقی ای که حرف می زدم یک نوع هوش و فهم جالبی داشت ، اما حالا نمیدانم آن ها را کجا پیدا کنم ، اطراف پر شده از آدم هایی که علاقه هایشان اصلا وسوسه کننده و جالب نیست و هوش و درکشان هم چنگی به دل نمیزند . 
اگر بخواهم منطقی باشم ، خب نه اینکه آنها ذاتا ک
@بعد از دو شب دیر خوابیدن امشب هشت و نیم خاموشی رو زدیم و ۹ دیگه اهل منزل خواب بودند.نشستم به کارهای عقب مانده و چک کردن پیام ها و ...نمیدونم چه جوریه که آخرشب ها قبل خواب مشکلات خیلی معمولی هم تبدیل به یه هیولا میشن که میاد گلوی آدم رو میگیره و هی فشار میده و فشار میده! عجبا! @امروز غروب به میم زنگ زدم و گفتم گرسنمه و هوس قورمه سبزی کردم.شب با قورمه سبزی داغ اومد.مزه بهشت میداد.دوتایی با لذت خوردیمش.دخترها نبودن.@راستش در مورد یه موضوع مهم باید با
یک ساعت برایش روضه خواندم که ابروهایم را نازک کوتاه پایین صاف بردارد...گفته بودم ابروی پهن به من نمی آید...حرف هایم را تائید کرده بود و خیالم راحت که شاید ...آینه را که داد دستم دیدم ابروهایم هلال شده بودو پهن ...بغض شدم....می گویم چشمام ریزه ابروی پهن اخمو می کنه منو...نازک ترش کنید...می گوید مد نیست آخه...می گویم بهم اونجوری بیشتر میاد....می گویم کوتاهش کنید میگه حیفه ابروهات....هر چیزی که من می گفتم او باز یک توجیهی برای کارش داشت....دلم برای دست های آر
در یکی از شب های پادگان،به همراه آسمانی پر از ستاره و سوزگرما( نمیدونم به نسیم گرم میگن چی:|) شب را می درید در سالن غذا خوری به سر میبردیم که ناگاه جانشین فرمانده پادگان وارد شد و نعره ایــــــــــــست سالن غذا خوری سر داده شدمن نیز خیلی ریلکس بلند شده و زیر لب بدوبیراه گویان به سمت دیگ ها و سرهنگ رفتیماز وضعیت غذا چند سوال پرسید و به نظرخواهی از سربازان آموزشی پرداخت که همه با نگاه کردن به من که پشت سرهنگ ایستاده بودیم آب گلو قورت میدادند و اع
 
یاد سختی های کودکی «شهید محمد تقی خیمه ای» در زبان مادر:
 
 محمد تقی که کوچک بود، عادت داشت در قابلمه غذا را بردارد و آن را بچشد. وضع مالی ما خوب نبود. بیشتر اوقات غذایمان ساده بود. یک روز همسایه ها پیشمان آمدند. یکی از زن های همسایه از من پرسید: فاطمه چی کار می کردی؟
 با دست پاچگی گفتم: برای بچه ها غذا درست می کردم.
 چند لحظه بعد محمد تقی آمد. قابلمه غذا روی گاز بود، به سراغ آن رفت، دلم لرزید. با برداشتن در رنگش پرید. در آن را گذاشت و سریع رفت خوا
  
به زور تونستم مطلب قبلی این آموزش رو تو وبلاگم پیدا کنم :)
 
 کبه :
 
مواد لازم: 
۱) برنج شکسته یا نیم دانه  ۲لیوان (۲ پیمانه)
۲)گوشت چرخ کرده
 ۳)کشمش پلویی یا زرشک
 ۴) آب ۵ لیوان (۵ پیمانه)
 ۵)پیاز
  ۶)نمک
    ۷)زرد چوبه
  ۸)در صورت دلخواه پودر فلفل
  ۹) روغن 
 ۱۰) تخم مرغ
             
 
طرز تهیه : 
  گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ می نماییم سپس ادویه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می نماییم! و سپس کشمش را شسته و داخل گوشت می ریزیم و مقداری تفت میدهی
۱. امشب اولین شب سال نو هست که عین بچه ادم در روز کارم رو انجام دادم و به موقع برگشتم...
حالا قورمه سبزی داره جا میفته و من منتظرم....
۱.۵. من امشب همه غمهای این چند روز رو هضم میکنم و از فردا زندگی رو از سر میگیرم....باید تا هوا گرم نشده برم زیر اون درخت بزرگه...پشت اون باغچه که هیچ کی بهش دید نداره دراز بکشم و اسمون رو نگاه کنم....همونجا که زنبورا دنبال شهد گلای خوشبو میگردن...
۲. اون که دیشب استاد دانشکده رو گرفته که وسط تلو تلو خوردنای توی مستی با کله ن
به همون اندازه که با شنیدنه بوی قورمه سبزی(!!) ریلکس و شُل و ول می شم!. از شنیدن صدای آمبولانس وحشت دارم و موهای تنم سیخ می شه.
این دو حالت رو توی یه لحظه و همین چند دقیقۀ پیش که پشت مانیتور، روی صندلی لم داده بودم و بشقابه برنج و خورش قورمه رو دید می زدم و توی چشمام قلب می ترکوندم و منتظر بالا اومدن اینترنت بودم. آمبولانسی هوآر کشان رررررفت سمت کلانتری :/ . چرا زد حال خدا؟! هر چند لحظه ای بود. ولی حس و حالمون پرید. داشتم عشق می کردم از حالم آ :| .
+ ولی ب
اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید. یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد. 
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه
#فیلم_کوتاه قابلمه
بچه کجایی؟ ایرانکشورت؟ ایرانپدر و مادرت؟ ایرانیاصالتت؟ ایرانآرزوت؟ سربلندی ایرانمردم کدوم کشور دوست داری؟ ایرانغنی‌ترین تمدن؟ ایراناولین رشد در علم و طب و نجوم و...؟ ایرانپس چرا یه کاری می‌کنی که ایران باشکوه بشه ایران وابسته؟من؟ عمرا! جونمو برای ایران می‌دم!✌️تو؟ عمرا!یه جنس می‌خوای بخری با انتخاب خارجی و تعریف زیادی که از کار دست اونا می‌کنی، با تخریب و تحقیر جنس و توان و کارگر ایرانی...آقا نگو نگو ما رو خجالت نده!
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
سوپ عدس قرمزبامرغسینه مرغ ۵۰۰ گرمعدس قرمز ۲ فنجان (از قبل خیس کرده و شسته شده )پیاز ۲ عددروغن زیتون دو قاشق غذاخوریگوجه خورد شده ۴ عددآویشن خشک ۲ قاشق غذاخوریسیر له شده ۲ حبهجعفری خرد شده یک سوم فنجان
روغن زیتون را در قابلمه با حرارت متوسط قرار میدهیم و پیاز و سیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آبش کشیده شود گوجه فرنگی ، آب ، عدس و آویشن را اضافه میکنیم و در قابلمه را میزاریم و روی گاز میزاریم تا جوش آیدمرغ را اضافه میکنیم و شعله را کم میکنیم و
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم. 
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
دستور مربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مینویسم:انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود.خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت
کرفس فواید و خواص زیادی برای سلامتی بدن و پوست و مو دارد. با تهیۀ خورشت کرفس می‌توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.



خورشت کرفس یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورشت کرفس را در سفره‌های ایرانی می‌بینیم، این است که این خورشت شباهت‎هایی به خورشت قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثراً قورمه سبزی را بر آن ترجیح می‌دهند. اما مطمئن باشید اگر خورشت کرفس را به خوبی تهیه کنید، به راحتی می‌تواند با قورمه سبزی رقاب
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطی‌که هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شده‌است , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتی‌که پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
کرفس فواید و خواص زیادی برای سلامتی بدن و پوست و مو دارد. با تهیۀ خورشت کرفس می‌توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.



خورشت کرفس یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورشت کرفس را در سفره‌های ایرانی می‌بینیم، این است که این خورشت شباهت‎هایی به خورشت قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثراً قورمه سبزی را بر آن ترجیح می‌دهند. اما مطمئن باشید اگر خورشت کرفس را به خوبی تهیه کنید، به راحتی می‌تواند با قورمه سبزی رقاب
قسمت اول را بخوان قسمت 40
_میخوابی یا بخوابونمت؟!
دهانم بسته شد! تک سرفه ای کردم و بلند شدم. لبخند پر از شیطنت روی لبهایش را دیدم...حتی اگه نمیخواست کسی ببیند، چالی که زودتر از لبهایش خودنمایی میکرد لو میداد!
_منم دیگه سوالت رو جواب نمیدم!
با بیخیالی جواب داد.
_سوالی ازت ندارم!
چشم ازش گرفتم.
_سرتق!
_شنیدم.
دهن کجی کردم و زیر پتو خزیدم.
****
_چه بویی راه انداختی مهتاب خانم!
لبخند زدم و بشقاب قورمه سبزی ام را برداشتم و از کنارش گذشتم.عمدا غذایم را نگه دا
 
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی
½1 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را
 
قطاب نوعی شیرینی ایرانی است. این شیرینی از معروف‌ترین شیرینی‌های سنتی شهرهای یزد و کرمان است.
مواد لازم
65 گرم روغن قنادی یا روغن جامد
65 گرم ماست
125 گرم آرد
⅛ قاشق چایخوری جوش شیرین
⅛ قاشق چایخوری وانیل
پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین
روغن مایع سرخ کردنی
مواد میانی قطاب
70 گرم گردوی نیم کوب یا پودر بادام
35 گرم پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ یا گلاب
دستور العمل‌
روغن را کمی با همزن برقی بزن
سوپ شیر یک مدل سوپ بسیار خوش طعم است که معمولا در کشورهای اروپای شرقی سرو می‌شود. علاوه بر این، افرادی که در زمان‌های قدیم ناچار بودند با هزینه کم، غذایی با پروتئین بالا مصرف کنند، از سوپ شیر در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کردند. در مقاله امروز قصد داریم شما را با روش طرز تهیه سوپ شیر آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
 
نکاتی درباره طرز تهیه سوپ شیر
برگ بو و جوز هندی همراه با شیر و خامه در سوپ شیر، طعم خوبی ایجاد می‌کنند.
اگر پاستا یا برنج درست

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها